Λίγα Λόγια για τη Σχολή μας

Η σχολή οδηγών spirounakos ιδρύθηκε το 2007 από τον Σπυρουνάκο Κυριάκο  και έχει σαν σκοπό να μεταδώσει τις γνώσεις και το μεράκι του για την οδήγηση στους υποψήφιους οδηγούς.

Η σχολή οδηγών και το κέντρο θεωρητικής εκπαίδευσης βρίσκονται στην οδό Ηπείρου 12 Χαϊδάρι διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό με όλα τα απαραίτητα μέσα για την άρτια εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών.

Η σχολή οδηγών spirounakos με την άρτια στελέχωσή της με έμπειρους εκπαιδευτές στοχεύει στην πλήρη εκμάθηση της οδηγικής τέχνης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια κατά την κυκλοφορία, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει οδήγηση εντός πόλης, σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας αλλά και σε μη κατοικημένες περιοχές με στόχο την πλήρη κατανόηση της απαιτούμενης τεχνικής των στροφών.

Η σοβαρότητα της οδήγησης επεκτείνεται πέρα από τη δική μας ζωή και στη ζωή των υπολοίπων χρηστών των δικτύων μετακινήσεων (οδηγών και πεζών).

Γι’ αυτό το λόγο η εκπαίδευση στη σχολή οδήγησης spirounakos αποσκοπεί όχι μόνο στην απόκτηση του απαραίτητου διπλώματος οδήγησης, αλλά στην ικανότητα ασφαλούς και άνετης οδήγησης σε όλο το οδικό δίκτυο.

Επιλέξτε την κατηγορία σας

Σχολή Οδηγών spirounakos.